|
Nu esti logat.
Probleme medicale datorate "lunii pline" ?-2#20 2008-06-24 15:35:16
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?Exista remedii homeopate, dar sincera sa fiu nu prea m-am interesat. Eu de exemplu am atacuri de panica, si sunt mai dese cand e umed afara, sau cand sunt variatii de presiune, dar le-am tratat pe astea, nu meteosensibilitatea... Offline #21 2008-06-24 15:40:31
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?eu aseara nu am putut sa dorm ca matanaia dragos prin casa injurand ca nu poate sa doarma din cauza tzantzarilor si alerga dupa ei prin casa la 3 jumate noaptea si eu radeam de rasuna toata casa de el ..se pune?..eu nu cred ca nu pot dormi din cauza lunii pline ci din cauza unor probleme...a stresului ..ingrijorarii in general dorm bine...cateva zile pe an am probleme cu somnul ca mai are si omul griji ..emotii...dar in rest sunt ok ca imi place sa fac lucrurile cum trebuie ca sa pot inchide ochii noaptea "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #22 2008-06-24 17:47:59
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?eu sunt tot rac si cu luna ma impac; Offline #23 2008-06-24 22:20:26
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?hmmm ... mi-a placut ce am citit aici si m-a fascinat ... mai povestiti "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #24 2008-06-24 23:20:19
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?eu ma transform la luna plina Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-24 23:48:26
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?despre cura de slabire facuta in faza de descrestere a lunii care da rezultate foarte bune am auzit si eu si cred ca e adevarat. De asemenea sunt sigura ca cicilul lunar are influenta asupra fiecarui corp uman fiind insa doar de persoanele foarte sensibile observat. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-06-24 23:49:34) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #26 2008-07-19 06:17:22
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?este luna plina To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #27 2008-07-19 07:01:39
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?nu stiu daca este de la launa .. sau k dorm de la ora 10...da de la 5 dim nu mai pot dormi... asta e..dorm dupa masa Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #28 2008-07-19 08:56:35
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?am o prietena care nu poate dormi pe luna plina si musai bea un paharel de bere sau vin rosu asta k somnifer Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #29 2008-07-19 10:21:27
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?nu prea am stat eu sa ma analizez ce se intampla cu mine la luna plina doar un singur lucru am observat: daca e luna plina si sunt la menstruatie, in ziua respectiva sangerez mult mai mult si am dureri mult mai mari. si sigur nu e ceva de moment pentru ca asa se intampla inca de la inceput. Offline #30 2008-07-19 11:04:49
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?deci clar nu sunt mituri Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #31 2008-07-19 11:37:02
Re: Probleme medicale datorate "lunii pline" ?eu am migrene cand e luna plina...tot timpu Sim y Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|